За Нас


С. Долни манастирец М.брод

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 468

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: С. Долни манастирец М.брод
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 80
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: Слободен 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Староградска
Отворен на Отворен на: 01.05.2000
Посети Посети: 2826

Понеделник 09:00 - 22:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 22:00 Нема настани

Среда 09:00 - 22:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 22:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 22:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт