За Нас

Повелете во ресторан Гранд Гарден, ние ги исполнуваме Вашите желби.

Ќе правите свадба? Не двоумете се. Посетете не. Се останато е наша задача.

Професионалниот тим ресторанот Гранд Гарден ќе ги направи Вашите свечени моменти уште попријатни со врвна услуга,пријатен амбиент, прекрасна храна...

Исто така организираме секаков вид на приватни и деловни прослави и настани.

Ул. Палмиро Тољати бр. 103

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Ул. Палмиро Тољати бр. 103
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 150
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 350
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 09.01.2015
Посети Посети: 12350

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација