За Нас

Во нашиот ресторан ви нудиме единствено гурманско уживање за сите ваши сетила. Пријатниот амбиент кој потсетува на македонска староградска куќа, топлината на каминот и чалгиската музика ви нудат беспрекорен комфорт, а вкусот на традиционалната кујна збогатен со најдобрите македонски вина ви нудат неповторливи мигови во националниот ресторан Градина.

На само 2 км од центарот на градот ви ја нудиме најубавата скопска градина, место на кое засекогаш ќе посакувате да навраќате.

Добредојдовте !!!


Бул. Првомајска б.б. (влезот на стаклара)

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 762

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Бул. Првомајска б.б. (влезот на стаклара)
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 130
Паркинг Паркинг: 200 бесплатно
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Италијански
Музика Музика: Староградска, чалгии
Отворен на Отворен на: 01.23.2013
Посети Посети: 58024

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт