За Нас

Ресторанот “Goiva Exclusive” e специјализиран за свадби и други свечености со капацитет од 430 гости. Отворен во јуни 2015, многу брзо стана една од омилените дестинации каде се одржуваат семејните прослави и веселби.

Ресторанот располага со сопствен паркинг со капацитет од 300 возила, комплетна декорација и професионално осветлување.

Прекрасниот амбиент, модерениот ентериер, беспрекорната услуга, професионалност и квалитет го прават нашитот ресторан идеално место за организирање на вашата веселба која ќе се памети и ќе биде исполнета со незаборавни моменти. Препуштете се на уживањето во веселбата, подготвивме различни менија за сечиј вкус, со цел да го одберете најдоброто за Вас.

Повелете и уверете се.


ул. Борис Трајковски бр. 143

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 75 268 860
+389 75 227 135

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: ул. Борис Трајковски бр. 143
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 400
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 300
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Во ваша желба
Отворен на Отворен на: 2015
Посети Посети: 1343

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт