За Нас

Водени од идејата да ги пресретнеме најистенчените преференции и очекувања на нашите гости, создадовме најсофистицирана фузија на автентична авангардна кујна и кулинарски специјалитети за сечиј вкус, до најмал детаљ и перфекција, надополнети со пијалоци, коктели и релаксирана атмосфера.

Тимот на Four, предводен од мастер шеф Елефтериос Далагиоргос, никогаш не престанува да експериментира со нови вкусови и специјалитети, кои вклучуваат специјалитети од сушено и чадено месо, медитеранска кујна, суши и секаков вид на рибни и морски специјалитети. Се се сведува на врвно задоволство, кое ќе ги редефинира вашите критериуми за вкус и секаков тип на врвно доживување.

Секој агол од ресторанот раскажува сопствена приказна. Дизајнирајќи го Four, бевме инспирирани од идејата да создадеме уникатни и посебни приказни за раскажување, за сите сетила.

Рушејќи ги границите на она што претставува ресторан, го создадовме Four да биде омилено место не само за јадење, туку и за целосно уживање и опуштање.

Погледнете ја нашата неделна агенда на настани.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 440

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. 1732 бр.4
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 190
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 140
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Албански, Турски, Грчки
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 2016
Посети Посети: 1173

Понеделник 07:00 - 00:00 Традиционална вечер со домашни специјалитети

Вторник 07:00 - 00:00 Соберете ги пријателите, време е за блуз! "IN THE MOOD" во FOUR.

Среда 07:00 - 00:00 Традиционална вечер со домашни специјалитети

Четврток 07:00 - 00:00 Суши викенд (од четврток до недела)

Петок 07:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 07:00 - 01:00 Свежа риба и вино од Камник

Недела 07:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт