За Нас

Рајот не е така далеку, како што се чини...

Понесете со себе добро расположение и препуштете се на уживањето во прекрасниот амбиент на ресторанот "Ексклузив". Проширен и во ново руво располага со капацитет од 320 гости и прекрасна тераса за 180 гости.

На Вас е да ни укажете доверба, а ние Вашиот најсреќен ден да го направиме единствен.

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Народни Херој бб
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 320
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 180
Паркинг Паркинг: 200
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 01.01.1994
Посети Посети: 14639

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација