За Нас

Ресторанот Едерa e совршено место за организирање на вашите прослави и свечености. Место кое плени со својата пријатна и свечена атмосфера.

Ресторанот располага со капацитет од 430 гости, лоциран на само 4км од центарот на градот, надвор од градскиот метеж, со сопствен паркинг простор, Ресторан со 25 годишно искуство, кое ви гарантира врвен квалитет, без оглед дали станува збор за венчавка, роденден или коктел.

Дозволете нашиот професионален тим да се погрижи за вашата прослава, бидете дел од многуте наши задоволни клиенти. Споделете ги најубавите моменти со нас.

Едера - 25 годишна традиција на вкусна храна и врвна услуга.

Ве очекуваме.

Пролетно реновирани и освежени.. 🎊

🎆Најубавиот затворен ресторан во Скопје специјализиран за летни и зимни свабди,комплетно климатизиран,врвна услуга,и одлична кујна.

🅿️Располагаме со сопствен паркинг 

⏳Резервирајте ја вашата свадба на време🤵👰
 
🌟За секој направен договор во месец Март и Април следува специјален попуст! 


Гаврил Константиновиќ бр. 76

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 811

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Гаврил Константиновиќ бр. 76
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 460
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 150
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По избор
Отворен на Отворен на: 01.01.1993
Посети Посети: 24606

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт