За Нас

Рибник и рибен ресторан Добреноец
Во пазувите на Бистра планина на самиот избор на Студенчица.
Одгледување и продажба на Свежа пастрмка и крап
И подготовка на рибни специјалитети и традиционална храна
Природата ве вика рибник Добреноец ве очекува
на 10 километри од Кичево према Охрид


С. Горно Добреноец

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: С. Горно Добреноец
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 35
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 01.01.2010
Посети Посети: 7826

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт