За Нас

Пријатно место со модерен амбиент и суптилен спој на македонска и интернационална кујна по прифатливи цени за Ваше уживање!

Гостопримливоста и добрата услуга ја дополнуваат и ја прават комплетна приказната за сите ваши приватни и деловни дружења.

Амбиентот е прилагоден за релаксирани деловни разговори преку ден, додека во вечерните часови нудиме амбиент исполнет со звуци на староградска музика.

Ресторанот Деи Фрателли е сместен во Спортскиот центар Аеродром, позади општина Аеродром.

Со својот капацитет од 80 гости, овозможува организација на помали свечености како што се родендени, фамилијарни веселби, деловни состаноци, а во поново време и помали свадби. 

"Најискрена љубов е љубовта кон храната,
 зачинета со синфонија на вино и музика..........

Венијамин Маџуковски бр.4 лок 1

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 594

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Венијамин Маџуковски бр.4 лок 1
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 250
Паркинг Паркинг: 40 приватни места
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална, Евергрин, Акустична
Отворен на Отворен на: 26.11.2014
Посети Посети: 15819

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Контакт