За Нас

Нашето 26 годишно искуство во угостителството, максималната посветеност и желбата за задоволни клиенти се клучот за нашиот успех во работењето. Гостите имаат можност да уживаат во највкусната храна приготвена од вистински мајстори во кулинарството во најсовремена кујна по сите светски стандарди и секако да бидат беспрекорно услужени од нашиот професионален персонал.

Користењето на отворениот дел со базен, кој е хортикултурно уреден, претставува прекрасно место за вашите семејни веселби.

Од своето отворање, па до денес ресторанот е реновиран неколку пати, па така и годинава, Ресторан Далиа компелтно реновиран и супер модерен, во сосема нова димензија и амбиент во кој нема да останете рамнодушни.

Ве очекуваме!!!


Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 710

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Маџари бр.25
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 400
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 160
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 11.04.1991
Посети Посети: 26018

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт