За Нас

Ресторанот на Чифлик има капацитет за 80 гости во зимскиот период капацитет до 250 гости во летниот период што го надополнува тераса покрај реката и платформа над самата река од која ќе почувствувате природна свежина и во најжешките денови.

Само со првиот чекор во нашиот ресторан ќе ја почуствувате позитивната енергија која се шири наоколу во етно амбиентот кој потсетува на нашето Македонското традиционалното ,,топло" пречекани од нашиот персонал и звуците на живата музика. Вкусовите од нашата кујна ,свежа пастрмка од сопствениот рибник и домашното вино и ракија дополнително ќе влијаат на вашето расположение. Покрај престојот кај нас за ваша релаксација околината ви нуди можност за прошетки и посета на убавините кои ги има во изобилие и овој предел го прават посебен и единствен. Ние ќе ви  понудиме неколку локации како: Пештерата Пештана-пештера со најголемиот отвор на Балканот, Девини кули, Пештерата Момичек, Езеро Козјак, Реката Треска, Манастирите, Реката Белица-една од најчистите реки во Македонија. 

Останатите убавини нека бидат ваш предизвик за нивно откривање.

 


С. Белица, Македонски Брод

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 71 266 448

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: С. Белица, Македонски Брод
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 150
Паркинг Паркинг: 200 Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Сабота и Недела Жива музика
Отворен на Отворен на: 08.09.2014
Посети Посети: 4961

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 01:00 Жива Музика

Недела 10:00 - 00:00 Жива Музика

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт