За Нас

Симболот на ТЦ Лептокарија и дефиницијата на вкусните залак и голтка и на лезет муабетот -на нова локација!

Каде? Нормално, повторно во ТЦ Лептокарија сега зад кафе-барот Мартини

Тринаесетгодишната традиција, преточена во ќеиф и мерак, низ илјадниците денови и ноќи, во секојдневното друштво на скопските сладокусци и боеми, продолжува

Со бисерите на македонската кујна и со одбраните вина, во интимна атмосфера надополнета со жива музика, досега уживаа бизнисмен(к)и и естрадни ѕвезди, спортист(к)и и новинар(к)и,професор(к)и и лекар(к)и

Без оглед на професијата, возраста, полот, религијата. За сите за кои и досега Буре беше синоним за богата трпеза со специјалитети на македонската кујна и за грижлива селекција на македонски вина, ресторанот и на новата локација, со збогатено мени и во нов амбиент, ширум ги отвора вратите и срцето и за сите други ѓезмеџии од Карпош, Скопје, Македонија Повелете, да ги споделиме најубавите моменти!


Партизански одреди 62A/1 -8 C5

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 841

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Партизански одреди 62A/1 -8 C5
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 120
Паркинг Паркинг: 50
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Секој ден акустична музика во живо
Отворен на Отворен на: 01.01.2000
Посети Посети: 45689

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Староградска музика

Петок 08:00 - 01:00 Староградска музика

Сабота 08:00 - 01:00 Староградска музика

Недела 08:00 - 00:00 Староградска музика

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4

Храна4

Услуга4

Амбиент4

Цена4

Последни коментари

Сара Стојкоска на 06.11.2018 коментирано:
Прекрасно место.

Оцена5
Моника Трпевска на 21.01.2019 коментирано:
Одлично!

Оцена5
Borjan Ignatovski на 05.02.2019 коментирано:
Odlicno mesto

Оцена5
Никола Кушевски на 17.05.2019 коментирано:
Навистина вкусна храна по пристапни цени.

Оцена0
Мартин Николовски на 01.07.2019 коментирано:
Прекрасен амбиент и храна.

Оцена5

Контакт

Пробавме за Вас