За Нас

Традицијата за ресторан Букет продолжува ... Ресторан БУКЕТ е пријатно култно место, со голема традиција и пријатна атмосфера во центарот на градот. Уживајте во секој дел од денот во вкусот на специјалитетите и со звуците на евергрин, интернационална и староградска музика.

Потсетете се на сите убави нешта и уживајте, а ресторан БУКЕТ нека биде сведок на сите Ваши убави моменти Ресторан Букет се наоѓа на бул. Климент Охридски бр 66/1 спроти стариот Македонски народен театар

Ресторан БУКЕТ - НЕ СЕ ЗАБОРАВА ...

Со искрени желби за заедничка соработка Ве очекуваме. Ќе ни биде чест и задоволство да бидете наши гости. За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање да не контактирате.

Ви благодариме на довербата.

Бул. Климент Охридски 66/1

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Бул. Климент Охридски 66/1
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална, Староградска
Отворен на Отворен на: 01.01.2005
Посети Посети: 11280

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација