За Нас

Ресторан Бисера е лоциран во населба Аерoдром и успешно работи од 2000 год. Капацитет до 350 гости и прекрасниот амбиент дозволуваат организирање на сите видови прослави. Ресторанот е познат по вкусната храна и добрата услуга.

Во зависност од прославата имаме избор од неколку менија со разумни цени и одличен квалитет.

Ресторанот Бисера организира секаков вид кетеринг услуги.

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Анѓел Димов бр.4
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 350
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 350
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 09.05.2013
Посети Посети: 10110

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 01:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација