За Нас

Тука во Македонија велиме "Денот може да се препознае по утрото" затоа ние го нудиме најдоброто од наша страна да Ви овозможиме перфектен ден.

Ве каниме да уживате во комфорната атмосфера проследена со акустични звуци, скара на жар, свежа риба и морски специјалитети, незаборавајќи ги специјално избраните вина.

Ресторан Бисера-Ив Ве очекува ...


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: 11 Октoмври бр.56
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 80
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална, Евергрин
Отворен на Отворен на: 30.04.2015
Посети Посети: 36902

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Трио Македонија

Сабота 08:00 - 01:00 Трио Македонија

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4

Храна4

Услуга5

Амбиент4

Цена3

Последни коментари

Дамјан Ангелевски на 08.11.2019 коментирано:
Многу добро.

Оцена4

Контакт