За Нас

Ресторан Bella-Чардак располага со голем отворен простор(летна тераса) со капацитет до 350 гости располага со сопствена кујна.Погоден е за огранизација на сите видови на прослави(свадби, матурски, родендени, деловни приеми, коктел забави, промотивни активности и др.

За вашата свадба да биде совршена, потребно е место кое целосно ќе одговара на вашите потреби и барања. Ресторан Bella-Чардак нуди максимална удобност, совршена услуга и квалитет.

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Closed

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Ул.1 бр.1
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 350
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг: 100
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: По договор
Отворен на Отворен на: 19.07.2014
Посети Посети: 12493

Понеделник Затворено Нема настани

Вторник Затворено Нема настани

Среда Затворено Нема настани

Четврток Затворено Нема настани

Петок Затворено Нема настани

Сабота Затворено Нема настани

Недела Затворено Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација