За Нас

Ресторан БЕЛА МИА постои од далечната 1989г.како пицерија па со долгогодишно искуство прерасна во НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН со традиционална и домашна кујна подготвена на скара на ЖАР.

Ресторанот располага со 90 места во прекрасната летна тераса и 80 места во внатрешниот дел на идеална локација на 500м надморска височина ве чека приватен паркинг.

Идеално место за бизнис состаноци,семејни ручеци и вечери и семејни прослави.


Гоце Делчев 108, Тетово

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 622

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Гоце Делчев 108, Тетово
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 85
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: 20
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Традиционална
Отворен на Отворен на: 1989
Посети Посети: 12506

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт