За Нас

Балкански е ново отворен ресторан/кафана за сите ... отворена од 5ко и Синиша со долго искуство во угостителството. 

Наша цел како и секогаш е дека гостинот е секогаш во право. Можност да се организираат секакви прослави по секоја цена (договор куќа гради)

Локациски се наоѓаме на паркингот на бул. Македонија на граница помеѓу Центар и стара рампа Кисела Вода.

Секој ПЕТОК афтерворк забава Бузуки Бенд.

Климатизирана тераса со биокулери од AirCool

Бул. Македонија бр.6 г

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Бул. Македонија бр.6 г
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 40
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: Беплатен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Жива музика
Отворен на Отворен на: 09.05.2018
Посети Посети: 824

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација