За Нас


Мирослав Крлежа бр.63

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 456

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Мирослав Крлежа бр.63
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 60
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Петток и Сабота жива музика
Отворен на Отворен на: 08.09.2018
Посети Посети: 2544

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 01:00 Жива музика

Сабота 09:00 - 01:00 Жива музика

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена4

Последни коментари

Никола Кушевски на 24.02.2019 коментирано:
Храната, поготово од приготвеното свежо свинско месо, е на завидно ниво, а услугата е врвна. Фин амбиент и пријатна вечера за пристапни цени. Благодарност до Bacchus за одличното гостопримство. Топло го препорачувам.

Оцена4.75

Контакт