За Нас

Веруваме дека убавината доаѓа од внатре а се одсликува од надвор. За таа цел нашето мени покрива широк спектар на вкусна храна. Во вкусовите може да уживаат љубителите на месо но и вегетеријанците а и оние што преферираат тестенини, бургери и рибни специјалитети.

Ресторанот “Бајка” се наоѓа во скопската  населба Бутел 1


Александар Урдаревски бр.9 лок.8

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 463

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Александар Урдаревски бр.9 лок.8
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: Слободен
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Поп-амбиентална
Отворен на Отворен на: 12.06.2012
Посети Посети: 4293

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 00:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт