За Нас

BackYard - вашето ново омилено место во срцето на градот...
Одлично место за релаксација и уживање за вас и вашите деца. Со локација во самиот центар на Скопје, BackYard нуди можност и забава за сите генерации. Спортските терени во склоп на lounge bar-от BackYard претставуваат одлично место за реализација на секаков вид спортски активности, а детската игротека е место каде вашите деца можат да ги уживаат сите свои фантазии...
Угостителските услуги варираат и се адаптибилни на различни потреби,отворен ресторан со најразновидна кујна по светски стандарди, одлично место за реализација на секаков вид детски родендени, приватни и корпоративни забави. Одлично место и за следење на сите спортски натпревари на видео бим во пријатна спортска атмосфера.
Во вечерните часови, едно од најурбаните места за пијалок во градот.

Ресторанот располага со :
120 капацитет затворен дел
350-400 капацитет отворен дел
....програмски содржини (Детски родендени,спортски активности и терени)


Во име на персоналот и водството на ресторанот ВЕ покануваме заедно да ја креираме нашата урбана Скопска приказна...


Димитрије Чуповски бр.25

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, гратис такси ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 548

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Димитрије Чуповски бр.25
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 100
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 200
Паркинг Паркинг: 20
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Smooth lounge
Отворен на Отворен на: 03.02.2015
Посети Посети: 4985

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт