За Нас

Ресторан Амика служи медитаријански и локални јадења цел ден со низа менија за да одговараат на сите вкусови.

Амика се наоѓа во срцето на Скопје со убав поглед на кејот на реката Вардар е совршен избор за ручек и вечера.

Нашите пустини се „небесни“ како што велат нашите гости.

Нашиот флексибилен простор за настани го прави ова популарно место за приватни забави и прослави за најмногу 80 гости.

Ние нудиме пријателски и семеен амбиент кој е прекрасен избор по многу разумни цени.


Кеј 13 Ноември, ГТЦ 1 спрат

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online нарачки, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кеј 13 Ноември, ГТЦ 1 спрат
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 80
Паркинг Паркинг: ГТЦ
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика:
Отворен на Отворен на: 05.10.2005
Посети Посети: 679

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 00:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт