За Нас

Kај нас во Амигос се трудиме нашите гости да имаат незаборавно искуство уживајќи во секој автентичен пијалок и секој специјалитет подготвен со љубов и внимание.

Нашиот тим секогаш ги користи најдобрите состојки во подготовка на специјалитетите создавајќи едно поинакво кулинарско искуство кое ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови.

Нема храна или пијалок кои ќе излезат од нашата кујна или шанк, а ние самите не би ги уживале.


Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 901

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Македонија бр. 11
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 70
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 30
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Latino, Jazz swing
Отворен на Отворен на: 01.06.2006
Посети Посети: 12080

Понеделник 08:00 - 00:00 MARGARITA TWISTER 21:00 DJ VUK

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 BACK TO WINE BASICS & JAZZ 21h Shamba & Ivo acoustic

Четврток 08:00 - 00:00 ROCK & GRILL 21h DJ Jankonen

Петок 08:00 - 01:00 FRIDAY CHILLY BEATS 21:30 Aleksi & Rade acoustic

Сабота 08:00 - 01:00 SWING & NuJazz 21:30 DJ Aleksandar Jordanov

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Коментари

4.8

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена4

Последни коментари

на 31.05.2018 коментирано:
Одлична услуга!

Оцена4.75
Е.И. на 01.02.2019 коментирано:
Одлична храна и услуга.

Оцена4.75
Krunoslav Stefanovski на 07.03.2019 коментирано:
Супер услуга и предобра храна!

Оцена4.75

Контакт