За Нас

Лоциран во строгиот центар на градот, на самиот брег на Охридското езеро, со прекрасен поглед на градското пристаниште и езерското синило.
Вкусете ја најдобрата пица во градот, перфектно испечена во фурна на дрва. Или доколку вашиот избор се тестенини, риба, морска храна или некои од специјалитетите на скара ,соодветно искомбинирани со широката понуда на вина и останати пијалоци, нашиот персонал е секогаш тука за вашата посета ја направат пријатно уживање и искуство кое ќе сакате да го повторите.


Коста Абраш б.б Охрид

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 76210727

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Коста Абраш б.б Охрид
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 65
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 140
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Интернационална
Отворен на Отворен на: 24.07.2016
Посети Посети: 12090

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт