Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Готвени јадења > Скопје

Готвени јадења Рептил

  Галерија:
  Опис

  Брзото темпо на живот и многубројните обврски оставаат се помалку време за приготвување на домашна храна. Исхраната е важен дел од нашите животи, а за готвење се помалку време. Ценејќи го Вашето време и секојдневните потреби создадовме кујна која покрај традиционалната нуди и современа храна.

  Редовно ги следиме трендовите на здрава и балансирана исхрана и Ви нудиме повеќе видови на свежи оброк салати, специјалитети од зеленчук, свежа риба и месо.

  Според Вашите потреби создадовме и понуда на хроно јадења. Сакавме да Ви овозможиме разноврсна богата понуда и затоа секој ден во неделата имаме различна листа на јадења.

  Храната на Рептил е збир на вкусови, свежи и внимателно одбрани. Нашите готвачи веруваат во страста за храна и ја приготвуваат со многу љубов. Нашата храна е убавина и за очите и за устата.

  РЕПТИЛ 2 Црниче

  Раб.време :

  Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

  Ул. Востаничка бб

  тел.за нарачки: 070-274-417

  РЕПТИЛ 5 Ново лисиче

  Раб.време :

  Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

  Ул.Видое Смилевски Бато бр.1/1-1

  тел.за нарачки: 071-261-698

  РЕПТИЛ 9 Тафталиџе 1

  Раб.време :

  Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

  Ул. Анкарска бр.21

  тел. за нарачки: 071-215-174

  РЕПТИЛ 10 Бутел

  Раб.време :

  Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

  Ул. Александар Урдаревски 1/1-1

  тел. за нарачки: 070-246-655

  РЕПТИЛ 12 Драчево

  Раб.време :

  Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

  Бул. Борис Трајковски бр. 15-7

  тел.за нарачки: 072-229-006

   

  РЕПТИЛ 14 нас.Лисиче (трговски центар)

  Раб.време : Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

  Булевар 12-та Македонска Бригада 17/1

  тел. за нарачки: 071 373 512

  Инфо

  Готвени јадења Рептил

  Веб сајт: http://reptilmarketi.mk
  Датум на отворање: 04.21.2017
  Посети на web страницата: 1566
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Брзото темпо на живот и многубројните обврски оставаат се помалку време за приготвување на домашна храна. Исхраната е важен дел од нашите животи, а за готвење се помалку време. Ценејќи го Вашето време и секојдневните потреби создадовме кујна која покрај традиционалната нуди и современа храна.

   Редовно ги следиме трендовите на здрава и балансирана исхрана и Ви нудиме повеќе видови на свежи оброк салати, специјалитети од зеленчук, свежа риба и месо.

   Според Вашите потреби создадовме и понуда на хроно јадења. Сакавме да Ви овозможиме разноврсна богата понуда и затоа секој ден во неделата имаме различна листа на јадења.

   Храната на Рептил е збир на вкусови, свежи и внимателно одбрани. Нашите готвачи веруваат во страста за храна и ја приготвуваат со многу љубов. Нашата храна е убавина и за очите и за устата.

   РЕПТИЛ 2 Црниче

   Раб.време :

   Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

   Ул. Востаничка бб

   тел.за нарачки: 070-274-417

   РЕПТИЛ 5 Ново лисиче

   Раб.време :

   Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

   Ул.Видое Смилевски Бато бр.1/1-1

   тел.за нарачки: 071-261-698

   РЕПТИЛ 9 Тафталиџе 1

   Раб.време :

   Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

   Ул. Анкарска бр.21

   тел. за нарачки: 071-215-174

   РЕПТИЛ 10 Бутел

   Раб.време :

   Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

   Ул. Александар Урдаревски 1/1-1

   тел. за нарачки: 070-246-655

   РЕПТИЛ 12 Драчево

   Раб.време :

   Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

   Бул. Борис Трајковски бр. 15-7

   тел.за нарачки: 072-229-006

    

   РЕПТИЛ 14 нас.Лисиче (трговски центар)

   Раб.време : Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

   Булевар 12-та Македонска Бригада 17/1

   тел. за нарачки: 071 373 512

   Локација
   Инфо

   Готвени јадења Рептил

   Веб сајт: http://reptilmarketi.mk
   Датум на отворање: 04.21.2017
   Посети на web страницата: 1566   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 554
   РЕЗЕРВИРАЈ