За Нас

Брзото темпо на живот и многубројните обврски оставаат се помалку време за приготвување на домашна храна. Исхраната е важен дел од нашите животи, а за готвење се помалку време. Ценејќи го Вашето време и секојдневните потреби создадовме кујна која покрај традиционалната нуди и современа храна.

Редовно ги следиме трендовите на здрава и балансирана исхрана и Ви нудиме повеќе видови на свежи оброк салати, специјалитети од зеленчук, свежа риба и месо.

Според Вашите потреби создадовме и понуда на хроно јадења. Сакавме да Ви овозможиме разноврсна богата понуда и затоа секој ден во неделата имаме различна листа на јадења.

Храната на Рептил е збир на вкусови, свежи и внимателно одбрани. Нашите готвачи веруваат во страста за храна и ја приготвуваат со многу љубов. Нашата храна е убавина и за очите и за устата.

РЕПТИЛ 2 Црниче

Раб.време :

Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

Ул. Востаничка бб

тел.за нарачки: 070-274-417

РЕПТИЛ 5 Ново лисиче

Раб.време :

Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

Ул.Видое Смилевски Бато бр.1/1-1

тел.за нарачки: 071-261-698

РЕПТИЛ 9 Тафталиџе 1

Раб.време :

Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

Ул. Анкарска бр.21

тел. за нарачки: 071-215-174

РЕПТИЛ 10 Бутел

Раб.време :

Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

Ул. Александар Урдаревски 1/1-1

тел. за нарачки: 070-246-655

РЕПТИЛ 12 Драчево

Раб.време :

Понеделник - Сабота 7.00 - 22.00,Недела 8.00 - 16.00

Бул. Борис Трајковски бр. 15-7

тел.за нарачки: 072-229-006

 

РЕПТИЛ 14 нас.Лисиче (трговски центар)

Раб.време : Понеделник - Сабота 7.00 - 21.30,Недела 8.00 - 16.00

Булевар 12-та Македонска Бригада 17/1

тел. за нарачки: 071 373 512


Ул. Востаничка бб

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 70274417

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Ул. Востаничка бб
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре):
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор):
Паркинг Паркинг:
Картички Картички:
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици:
Музика Музика:
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 4608

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт