Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Крива Паланка

Етно ресторан Ранч

  Галерија:
  Опис

  За одмор и мир на вашата душа, за убави и незаборавни мигови со вашите најблиски, за уживање во етно амбиент и староградска музика посетете го етно ресотран " Ранч ".
  Ресторанот Ранч се наоѓа во општината Ранковци, на патот кој што води кон Крива Паланка.Се наоѓа на 40 км од Куманово, а на 70 км е одалечен од Скопје.
  Тој се простира на површина од 7 хектари, доволно простор за прошетка, одмор и рекреација.Освен ресторанот на оваа површина се простираат и соби за одмор, езеро, мини зоо и секако голем број на стази за прошетка низ прекрасната недопрена природа.За да вашиот престој во нашиот ресторан биде уште попријатен за најмалите има подготвена посебно катче во кое може да се играат и уживаат дружејќи се заедно.
  Погоден за секаков вид на забави и прослави, семејни прослави, пријателки средби, работни прослави и секако за романтични вечери за вљубените.
  Искоритете го секој слободен момент дојдете, посетете не уживајте, и одморете се од напорните работни денови. Нека нашите специјалитети и пријатната атмосфера бидат причина да не поетите и да бидете наши чести гости. Ве очекуваме!

  Инфо

  Етно ресторан Ранч

  Адреса: Село Радибуш,Кр.Паланка
  Е-пошта: markosmilevskiii@gmail.com
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 250
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 100
  Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
  Вид на музика: Староградска и жива музика петок, сабота, недела
  Датум на отворање: 02.01.2016
  Посети на web страницата: 13036
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   За одмор и мир на вашата душа, за убави и незаборавни мигови со вашите најблиски, за уживање во етно амбиент и староградска музика посетете го етно ресотран " Ранч ".
   Ресторанот Ранч се наоѓа во општината Ранковци, на патот кој што води кон Крива Паланка.Се наоѓа на 40 км од Куманово, а на 70 км е одалечен од Скопје.
   Тој се простира на површина од 7 хектари, доволно простор за прошетка, одмор и рекреација.Освен ресторанот на оваа површина се простираат и соби за одмор, езеро, мини зоо и секако голем број на стази за прошетка низ прекрасната недопрена природа.За да вашиот престој во нашиот ресторан биде уште попријатен за најмалите има подготвена посебно катче во кое може да се играат и уживаат дружејќи се заедно.
   Погоден за секаков вид на забави и прослави, семејни прослави, пријателки средби, работни прослави и секако за романтични вечери за вљубените.
   Искоритете го секој слободен момент дојдете, посетете не уживајте, и одморете се од напорните работни денови. Нека нашите специјалитети и пријатната атмосфера бидат причина да не поетите и да бидете наши чести гости. Ве очекуваме!

   Локација
   Инфо

   Етно ресторан Ранч

   Адреса: Село Радибуш,Кр.Паланка
   Е-пошта: markosmilevskiii@gmail.com
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 250
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 100
   Работно време: 10:00-24:00/10:00-01:00
   Вид на музика: Староградска и жива музика петок, сабота, недела
   Датум на отворање: 02.01.2016
   Посети на web страницата: 13036
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 616
   РЕЗЕРВИРАЈ