Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Охрид

Ресторан Порта

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Порта

  Адреса: Коста Абраш б.б Охрид
  Е-пошта: ace_ilceski@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 45
  Места за седење (надвор): 85
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Зона
  Работно време: 08:00-24:00/08:00-01:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 07.24.2016
  Посети на web страницата: 5848
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Сместено на брегот на едно од најстарите езера во светот, место во кое можете да уживате во природните убавини на македонскиот бисер, сето тоа надополнето со добрата храна и услуга. Уживање кое се памети.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Порта

   Адреса: Коста Абраш б.б Охрид
   Е-пошта: ace_ilceski@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 45
   Места за седење (надвор): 85
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Зона
   Работно време: 08:00-24:00/08:00-01:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 07.24.2016
   Посети на web страницата: 5848
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 574
   РЕЗЕРВИРАЈ