Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Италијански ресторани > Куманово

Ресторан Помодоро

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Помодоро

  Адреса: Октомвриска револуција 19а/3
  Е-пошта: pomodoro@gmail.com
  Места за седење (внатре): 70
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 30
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Италијанска, Џез
  Датум на отворање: 03.31.2011
  Посети на web страницата: 14994
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени

  Превземете овде


  Превземи мени
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ако ве донесе патот во Куманово Ви препорачуваме да го посетите ресторанот Помодоро.

   Топол и пријатен амбиент со врвна италијанска кујна.

   Мени

   Превземете овде


   Превземи мени
   Локација
   Инфо

   Ресторан Помодоро

   Адреса: Октомвриска револуција 19а/3
   Е-пошта: pomodoro@gmail.com
   Места за седење (внатре): 70
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 30
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Италијанска, Џез
   Датум на отворање: 03.31.2011
   Посети на web страницата: 14994
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 599
   РЕЗЕРВИРАЈ