За Нас

Прва македонска крафт пивара - Темов!

За фамилијата:

Фамилија Темов, група на пивски ентузијасти кои се предводени од едноставна пивска филозофија „Ние не правиме пиво за масата на луѓе. Напротив, ние правиме пиво за одбраните пивски заљубеници и оние кои ја разбираат пивската култура и уметност. Мал дел на бунтовници кои уживаат во вистинскиот вкус на пивото и не се плашат да ги турнат границите на модерниот комерцијлизам. На кратко, ние правиме пиво за луѓето налик нас.

Нашата едноставна филозофија:

Ние сме пионери во една нова македонска пивска и ера век и не се плашиме да ги преминеме веќе поставените граници. Тоа е она што и нашето пиво претставува.

Нашето пиво:

Ние веруваме во Германскиот закон за чистота на пиво „Reinheitsgebot“, затоа и пивото „Темов“ се прави според тоа правило. Тоа значи дека нашето пиво се создава од четрите основни пивски состојки: јачмен, хмељ, квасец и вода. Пивото „Темов“ е природно пиво кое се прави од природни состоjки, без додатни шеќери, бои, ароми, конзерванси и хемикалиии.“

Нашата приказна:

Ова е фамилијарен бизнис и како и секој друг има многу обврски и одговорности. Ние веруваме дека за еден бизнис да биде успешен, задачите и одговорностите мора да се делат. Затоа веруваме дека тимската работа е многу битна. Ние го започнавме бизнисот со ресторанот „Пивница Стар Град“ во 2009 година со идејата дека еден ден ќе започнеме со производство на пиво. Ние напорно работевме како тим и како фамилија за да го создадеме овој бизнис, и покрај сите пречки, и денес можеме да кажеме дека сонот ни се оствари.


Стара Скопска Чаршија

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Login

Внесете го вашиот број и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот бесплатно

или јавете се на

+389 2 3085 600 лок 495

Овој ресторан не прима онлајн резервации, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик или јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Стара Скопска Чаршија
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 120
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 100
Паркинг Паркинг: 5
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Не
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Rock, Live local bands, Jazz, Blues
Отворен на Отворен на:
Посети Посети: 8550

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Нема настани

Петок 09:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 09:00 - 00:00 Нема настани

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт