За Нас

Утрото започнува со добро топло кафе, денот ... со највкусните пици и разновидни пасти ... крајот на денот ...

Костарика е вистинското место.

PIZZA DELIVERY достава до вашата дестинација, тел: 02/ 3137 899 - 070 272601

*Сите видови пици од 210 до 450 ден;

*Разни видови салати со ГРАТИС фурнарини од 110 до 180 ден;

*Повеќе видови сендвичи со пица лепче од 120 до 190 ден;

*Тестенини со Италијански вкусови од 210 до 300 ден;

*Панирани прсти, Панирани лигњи, Паниран кашкавал, Панирани пирошки од 110 до 280 ден.

*Повеќе видови на рижото од 220 до 380 денари.

Со секоја сметка над 500 ден. добивате ГРАТИС порција благи палачинки и бесплатна достава (до одредени дестинации)

Наум Наумовски Борче 86

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Наум Наумовски Борче 86
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 40
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 40
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски, Италијански
Музика Музика: Интернационална, Евергрин, Џез
Отворен на Отворен на: 05.20.2006
Посети Посети: 34094

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација