За Нас

Петле промоција:

Пилешки стек 150гр. ориз 250 гр. салата 250 гр. ..100 ден.

Пилешки прсти 200гр. ориз 250гр. салата 250 гр. ...120 ден.

Покрај сендвичите, кај НАС, за мезе со фудбал и друштво како и за фамилијарен ручек, како секојдневно мени Ви ги нудиме ПЕЧЕНОТО ПИЛЕ и ПИЛЕШКИТЕ ПРСТИ.

10 години со ВАС

Костурски херој бр.22

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Костурски херој бр.22
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 10
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 20
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Радио
Отворен на Отворен на: 02.22.2005
Посети Посети: 11767

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Нема настани

Петок 08:00 - 01:00 Нема настани

Сабота 08:00 - 01:00 Нема настани

Недела 08:00 - 00:00 Нема настани

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација