Пастрмајлија и Грил Хаус

За Нас

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Arrow
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Коментари

5

Храна5

Услуга5

Амбиент5

Цена5

Последни коментари

Ruzica Pejovik на 04.05.2021 коментирано:
Сѐ беше одлично

Оцена5