Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Куманово

Ресторан Палас Гарден

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Палас Гарден

  Адреса: Донков Млин, С. Доброшане бб.
  Е-пошта: restoranpalace@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 170
  Места за седење (надвор): 120
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски и Македноски.
  Паркинг: 200
  Работно време: 09:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Акустична, Староградска
  Датум на отворање: 04.08.2014
  Посети на web страницата: 8639
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Палас Гарден во Куманово, позади веќе познатиот (ресторан палас) Ви нуди прекрасен ентериер, во модерен европски стил со топла атмосфера, заедно со пријателскиот персонал ке направат да се почувствувате прекарасно и незаборавно.

   Од Четврток до Недела Ви нуди жива музика, свежа и вкусна храна со висок квалитет, како и голем асортиман на алкохолни и безалкохолни пијалоци. Исто така организира секаков вид на прослави од типот: мали свадбени веселби, родендени, матурски забави, секаков вид на семинари, дипломски прослави, симпозиуми и многу други.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Палас Гарден

   Адреса: Донков Млин, С. Доброшане бб.
   Е-пошта: restoranpalace@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 170
   Места за седење (надвор): 120
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски и Македноски.
   Паркинг: 200
   Работно време: 09:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Акустична, Староградска
   Датум на отворање: 04.08.2014
   Посети на web страницата: 8639
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 581
   РЕЗЕРВИРАЈ