Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Куманово

Ресторан Палас

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Палас

  Адреса: Донков Млин, С. Доброшане бб.
  Веб сајт: https://www.facebook.com/RestoranPalasKumanovo
  Е-пошта: restoranpalace@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 350
  Места за седење (надвор): 170
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски и Македноски.
  Паркинг: 200
  Работно време: 09:00 - 24:00 / 01:00
  Вид на музика: Акустична, Староградска
  Датум на отворање: 04.07.2007
  Посети на web страницата: 7748
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ресторан Палас во Куманово по седум години успешно работење и организирање на свадбени веселби, родендени, матурски забави, семинари, симпозиуми и многу други прослави постана еден од најпознатите ресторани од затворен тип во регионот.

   Ви нуди вкусна храна со свежо месо, високо квалитетни состојки и здрава подготовка во своите мениа. Неограничено пиење, со секаков вид на алкохолни и безалкохолни пијалоци. Внатрешниот ентериер и прекрасната атмосфера на персоналот ќе направат да се чувствувате прекрасно.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Палас

   Адреса: Донков Млин, С. Доброшане бб.
   Веб сајт: https://www.facebook.com/RestoranPalasKumanovo
   Е-пошта: restoranpalace@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 350
   Места за седење (надвор): 170
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски и Македноски.
   Паркинг: 200
   Работно време: 09:00 - 24:00 / 01:00
   Вид на музика: Акустична, Староградска
   Датум на отворање: 04.07.2007
   Посети на web страницата: 7748
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 582
   РЕЗЕРВИРАЈ