Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Охрид

Ресторан Милениум Палас

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Милениум Палас

  Адреса: Кеј Маршал Тито б.б.
  Веб сајт: http://www.milleniumpalace.com.mk
  Е-пошта: info@milleniumpalace.com.mk
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 150
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски, Германски, Холандски
  Паркинг: 60
  Работно време: 06:00-24:00/ 06:00-01:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 01.01.2001
  Посети на web страницата: 7611
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Од формални прослави до 120 лица до приватни забави за 10 лица, Милениум Палас овозможува се што е потребно за успешно одржување на специјални прослави.

   Милениум Палас ја усоврши до совршенство експертизата за организирање настани неопходна за непречено одржување на прослави без разлика дали се работи за гала бал, свечена прослава, коктел забава или деловен прием.

   Милениум Палас нуди богато мени кое со сигурност ќе ги задоволи и најразновидните вкусови.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Милениум Палас

   Адреса: Кеј Маршал Тито б.б.
   Веб сајт: http://www.milleniumpalace.com.mk
   Е-пошта: info@milleniumpalace.com.mk
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 150
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски, Германски, Холандски
   Паркинг: 60
   Работно време: 06:00-24:00/ 06:00-01:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 01.01.2001
   Посети на web страницата: 7611
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 911
   РЕЗЕРВИРАЈ