Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Струга

Ресторан Матадор

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Матадор

  Адреса: Ул. Партизанска б.б Охридско езеро кеј Струга
  Е-пошта: shpendi.domazet@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 100
  Места за седење (надвор): 20
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски, Албански, Турски
  Паркинг: 20 сопствен паркинг
  Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 05.15.1997
  Посети на web страницата: 6981
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Ве покануваме да уживате во вкусната храна и прекрасниот амбиент на ресторанот Матадор кој се наоѓа на брегот на Охридското езеро.

   Повелете ...

   Локација
   Инфо

   Ресторан Матадор

   Адреса: Ул. Партизанска б.б Охридско езеро кеј Струга
   Е-пошта: shpendi.domazet@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 100
   Места за седење (надвор): 20
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски, Албански, Турски
   Паркинг: 20 сопствен паркинг
   Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 05.15.1997
   Посети на web страницата: 6981
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 847
   РЕЗЕРВИРАЈ