Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Маркиз Делукс

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Маркиз Делукс

  Адреса: ул. 6 бр. 28, с. Мирковци
  Места за седење (надвор): 400
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 180
  Работно време: Со закажување
  Вид на музика: По ваша желба
  Датум на отворање: 09.21.2016
  Посети на web страницата: 7901
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  МЕНИ 1
  • СВЕЖА САЛАТА
  • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
  • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
  • свински врат,печеница,пилешко пушено,сирење,млечен кашкавал
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
  • пилешки стек, вешалица, телешко, плескавица, пилешко поховано (избор на 2 парчиња месо)
  • ГАРНИР
  • пекарски компир
  • ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ ДЕСЕРТ
  • чоколадна торта
  • Цена:15 еур ПО ЛИЦЕ
  МЕНИ 2
  • СВЕЖА САЛАТА
  • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
  • ПИТА ВО ОВАЛИ
  • спанаќ, сирење
  • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
  • свински врат,печеница,пилешко пушено,сирење,млечен кашкавал
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
  • вешалица, плескавица, (пилешки стек или пилешко поховано)
  • ГАРНИР
  • пекарски компир
  • ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ
  • ДЕСЕРТ
  • чоколадна торта
  • 16 еур ПО ЛИЦЕ
  МЕНИ 3
  • СВЕЖА САЛАТА
  • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
  • ПИТА ВО ОВАЛИ
  • спанаќ, сирење
  • ШОПСКА САЛАТА
  • домат, краставица, сирење, кромид
  • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
  • мортадела со маслинки, димен врат, кулен, пилешко пушено, овчи кашкавал, овчо сирење, биено сирење
  • АЈВАР/МАКАЛО
  • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
  • телешко, (ребро во фурна или печење), (пилешки стек или пилешко поховано),
  • ГАРНИР
  • пекарски компир/златна мешавина ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ
  • ДЕСЕРТ
  • чоколадна торта
  • 18еур ПО ЛИЦЕ
  ПИЈАЛОК МЕНИ 1
  • АПЕРИТИВ
  • свој пијалок
  • БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК
  • кока кола фанта швепс џус вода газирана/негазирана
  • ПИВО
  • скопско даб
  • ВИНО ТИКВЕШ 1Л
  • смедеревка кавадарка розе
  • ЦЕНА 3еур ПО ЛИЦЕ
  ПИЈАЛОК МЕНИ 2
  • АПЕРИТИВ
  • лоза тиквеш узо тсантали коњак (бадел) шток водка (вигор)
  • БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК
  • кока кола фанта швепс џус вода газирана/негазирана
  • ПИВО
  • скопско даб амстел
  • ВИНО ТИКВЕШ
  • Александрија црвена и бела, Tраминец, Tемјаника, Вранец, Тга, Смедеревка, кавадарка, Розе
  • 5 еур ПО ЛИЦЕ
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Во раскошен и природен амбиент, на отворено, луксузни свадби, корпоративни средби, крштевки и други свечености, совршено организирани согласно Вашите желби.

   Прекрасно декорирани шатори од врвни дизајнери во најмодерен стил, на Ваш или наш простор.

   Мени
   МЕНИ 1
   • СВЕЖА САЛАТА
   • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
   • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
   • свински врат,печеница,пилешко пушено,сирење,млечен кашкавал
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
   • пилешки стек, вешалица, телешко, плескавица, пилешко поховано (избор на 2 парчиња месо)
   • ГАРНИР
   • пекарски компир
   • ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ ДЕСЕРТ
   • чоколадна торта
   • Цена:15 еур ПО ЛИЦЕ
   МЕНИ 2
   • СВЕЖА САЛАТА
   • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
   • ПИТА ВО ОВАЛИ
   • спанаќ, сирење
   • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
   • свински врат,печеница,пилешко пушено,сирење,млечен кашкавал
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
   • вешалица, плескавица, (пилешки стек или пилешко поховано)
   • ГАРНИР
   • пекарски компир
   • ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ
   • ДЕСЕРТ
   • чоколадна торта
   • 16 еур ПО ЛИЦЕ
   МЕНИ 3
   • СВЕЖА САЛАТА
   • краставица, домат, марула, цвекло, зелка, морков
   • ПИТА ВО ОВАЛИ
   • спанаќ, сирење
   • ШОПСКА САЛАТА
   • домат, краставица, сирење, кромид
   • ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (пред секој)
   • мортадела со маслинки, димен врат, кулен, пилешко пушено, овчи кашкавал, овчо сирење, биено сирење
   • АЈВАР/МАКАЛО
   • ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
   • телешко, (ребро во фурна или печење), (пилешки стек или пилешко поховано),
   • ГАРНИР
   • пекарски компир/златна мешавина ПИПЕРКИ СО ЛУК, ЛЕБ
   • ДЕСЕРТ
   • чоколадна торта
   • 18еур ПО ЛИЦЕ
   ПИЈАЛОК МЕНИ 1
   • АПЕРИТИВ
   • свој пијалок
   • БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК
   • кока кола фанта швепс џус вода газирана/негазирана
   • ПИВО
   • скопско даб
   • ВИНО ТИКВЕШ 1Л
   • смедеревка кавадарка розе
   • ЦЕНА 3еур ПО ЛИЦЕ
   ПИЈАЛОК МЕНИ 2
   • АПЕРИТИВ
   • лоза тиквеш узо тсантали коњак (бадел) шток водка (вигор)
   • БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК
   • кока кола фанта швепс џус вода газирана/негазирана
   • ПИВО
   • скопско даб амстел
   • ВИНО ТИКВЕШ
   • Александрија црвена и бела, Tраминец, Tемјаника, Вранец, Тга, Смедеревка, кавадарка, Розе
   • 5 еур ПО ЛИЦЕ
   Локација
   Инфо

   Ресторан Маркиз Делукс

   Адреса: ул. 6 бр. 28, с. Мирковци
   Места за седење (надвор): 400
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 180
   Работно време: Со закажување
   Вид на музика: По ваша желба
   Датум на отворање: 09.21.2016
   Посети на web страницата: 7901
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 573
   РЕЗЕРВИРАЈ