За Нас

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Никола Кљусев бр.5
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 50
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 70
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична музика
Отворен на Отворен на: 2019
Посети Посети: 1211

Понеделник 09:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 09:00 - 00:00 Нема настани

Среда 09:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 09:00 - 00:00 Акустична музика

Петок 09:00 - 00:00 Акустична музика

Сабота 09:00 - 00:00 Акустична музика

Недела 09:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт