Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Скопје

Ресторан Ловна Kуќа КАМНИК

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Ловна Kуќа КАМНИК

  Адреса: Камник б.б.
  Е-пошта: info@kamnik.com.mk
  Места за седење (внатре): 85
  Места за седење (надвор): 80
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 50
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Smooth Jazz, LIVE Piano Music, International
  Датум на отворање: 02.13.2008
  Посети на web страницата: 10675
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  Дегустациoни менија
  • Покрај стандардното мени нудиме и дегустациони менија со четири или пет јадења споени со соодветно вино од нашата винарија.
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Уживајте во топлата атмосфера со специјалитети од дивеч и избор на повеќе од 150 различни вина од Македонија и целиот свет.

   Мени
   Дегустациoни менија
   • Покрај стандардното мени нудиме и дегустациони менија со четири или пет јадења споени со соодветно вино од нашата винарија.
   Локација
   Инфо

   Ресторан Ловна Kуќа КАМНИК

   Адреса: Камник б.б.
   Е-пошта: info@kamnik.com.mk
   Места за седење (внатре): 85
   Места за седење (надвор): 80
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 50
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Smooth Jazz, LIVE Piano Music, International
   Датум на отворање: 02.13.2008
   Посети на web страницата: 10675
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 875
   РЕЗЕРВИРАЈ