Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Вевчани

Ресторан Кутмичевица

  Галерија:
  360°
  Инфо

  Ресторан Кутмичевица

  Адреса: Вевчани, Република Македонија
  Веб сајт: http://www.kutmicevica.com.mk
  Е-пошта: kutmicevica@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 09:00 / 24:00
  Вид на музика: Традиционална
  Датум на отворање: 01.12.2006
  Посети на web страницата: 1869
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   360°
   Опис

   Позициониран во бајковитото Вевчани, ресторанот целосно ја искористува предноста на комплетно незагадената и богата земја во околината, за одгледување и производство на разновиден органски зеленчук, шумски плодови и овошје.

   Во нашиот ресторан гостите ќе можат да ги вкусат традиционалните македонски јадења, сплотени со локалните вкусови, во голема сала со 60 седишта и прекрасна надворешна тераса со 30 места. Ресторанот исто така поседува сопствени лозови насади, од кои произведува вкусно вино и домашна ракија, кои им се достапни на вистинските љубители на традиционални пијалоци.
   Дојдете и посетете не, нашата цел и намера е да ја направиме Вашата посета на Вевчани незаборавна.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Кутмичевица

   Адреса: Вевчани, Република Македонија
   Веб сајт: http://www.kutmicevica.com.mk
   Е-пошта: kutmicevica@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 09:00 / 24:00
   Вид на музика: Традиционална
   Датум на отворање: 01.12.2006
   Посети на web страницата: 1869
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 552
   РЕЗЕРВИРАЈ