Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Куманово

Гостилница Корнер

  Галерија:
  Опис

  Почетоците на кебапчилница Корнер датираат уште од 2001 година кога се работело скромно, за да до денес се докажат како едно од најквалитетните места во Куманово, а и пошироко во Македонија.

  Месото и месните производи во кебапчилница Корнер се работат по рецептот на стара кумановска скара, сплотувајќи: традиција, квалитет и современи европски стандарди за производство. Етно ресторанот Баба Цана започнува со работа во 2010 година, кој е под покровителство на кебапчилница Корнер, за неверојатно кратко време стана име кое претставува синоним за вкусна храна и пријатен амбиент.

  Во Баба Цана ќе бидете послужени со кумановска скара и традиционални специјалитети од македонското поднебје, кои зготвени во нашата кујна, ќе ве примамуваат секогаш кога ќе поминтете во Куманово.

  Делата говорат, затоа повелете во етно ресторанот Баба Цана, поминете ги своите единствени и незаборавни моменти со нас.

  Инфо

  Гостилница Корнер

  Адреса: Бранко Богдански Гуцман б.б.
  Веб сајт: http://www.kornerkebapcilnici.com.mk
  Е-пошта: korner.kebapcilnici@yahoo.com
  Места за седење (внатре): 30
  Места за седење (надвор): 30
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 30
  Работно време: 08:00 - 23:00
  Вид на музика: Народна
  Датум на отворање: 01.01.2001
  Посети на web страницата: 9352
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  САЛАТИ
  • Шопска мала / голема
  • Сезонска мала / голема
  • Егејска мала / голема
  • Кисела зелка
  • Макало
  • Лутеница со сирење
  • Маслинки и праз
  • Намаз со пиперка
  • Туршија
  СКАРА
  • Кебапи
  • Плескавици
  • Домашен колбас
  • Чаден колбас
  • Бела вешалица
  • Чадена вешалица
  • Свинска кременадла
  • Свинско ребро
  • Чадено свинско ребро
  • Свински ражнич
  • Пилешки ражнич
  • Пилешки увијач
  • Свински увијач
  • Пилешки стек
  • Пилешки батак
  • Филе "Карпачо"
  • Кумановско зељанче
  • Ловечка плескавица
  • Чадена сланина - Панцета
  • Чаден свински врат
  • Чаден врат - Буѓола
  • Домашен сув колбас
  • Домашен кулен
  • Домашна шунка
  • Домашен свински пршут
  • Домашен говедски пршут
  • Домашна мортадела
  • Кумановски суџук
  ДОДАТОЦИ
  • Сирење
  • Сирење на скара
  • Пиперка
  • Лепиња
  • Чварки
  • Прженица
  АПЕРИТИВИ
  • Лозова жолта
  • Сковин жолта
  • Марков Манастир
  • Лозова жолта 45%
  • Антика
  • Узо
  • Коњак
  • Шток
  • Вињак
  • Виски
  • Водка
  • Џин
  • Виљамовка
  • Мастика
  • Пелинковец
  ПИВА
  • Скопско
  • Амстел
  • Хајникен
  • Јелен
  • Старопрамен
  • Бекс
  • Кенбах
  • Лашко
  • Даб
  • Туборг
  • Точено Скопско
  • Точено Лашко
  СОКОВИ
  • Кока Кола
  • Швепс
  • Фанта
  • Газоза
  • Пепси
  • Џус
  • Кисела вода
  КАФЕ
  • Труско
  • Еспресо
  • Макијато
  ВИНА
  • Винарија ТИКВЕШ
  • Т`га за југ
  • Александрија
  • Траминец
  • Розе
  • Кавадарка
  • Винарија СТОБИ
  • Мускат Отонел
  • Ризлинг
  • Ркацители
  • Куве
  • Шардоне
  • Пинот ноар
  • Каберне совињон
  • Мерло
  • Антигона
  • Аминта
  • Вранец Виларов
  • Смедеревка
  • Македонско бело
  • Македонско црвено
  • Винарија СКОВИН
  • Шардоне
  • Вранец
  • Мускат
  • Водно бело
  • Наливно бело
  • Наливно црвено
  • Винарија ИЗВОРНО
  • Изворно "БОБО"
  • Изворно "Вранец"
  • Изворно "Мерло"
  ДЕСЕРТИ
  • Баклава
  • Сладолед
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Почетоците на кебапчилница Корнер датираат уште од 2001 година кога се работело скромно, за да до денес се докажат како едно од најквалитетните места во Куманово, а и пошироко во Македонија.

   Месото и месните производи во кебапчилница Корнер се работат по рецептот на стара кумановска скара, сплотувајќи: традиција, квалитет и современи европски стандарди за производство. Етно ресторанот Баба Цана започнува со работа во 2010 година, кој е под покровителство на кебапчилница Корнер, за неверојатно кратко време стана име кое претставува синоним за вкусна храна и пријатен амбиент.

   Во Баба Цана ќе бидете послужени со кумановска скара и традиционални специјалитети од македонското поднебје, кои зготвени во нашата кујна, ќе ве примамуваат секогаш кога ќе поминтете во Куманово.

   Делата говорат, затоа повелете во етно ресторанот Баба Цана, поминете ги своите единствени и незаборавни моменти со нас.

   Мени
   САЛАТИ
   • Шопска мала / голема
   • Сезонска мала / голема
   • Егејска мала / голема
   • Кисела зелка
   • Макало
   • Лутеница со сирење
   • Маслинки и праз
   • Намаз со пиперка
   • Туршија
   СКАРА
   • Кебапи
   • Плескавици
   • Домашен колбас
   • Чаден колбас
   • Бела вешалица
   • Чадена вешалица
   • Свинска кременадла
   • Свинско ребро
   • Чадено свинско ребро
   • Свински ражнич
   • Пилешки ражнич
   • Пилешки увијач
   • Свински увијач
   • Пилешки стек
   • Пилешки батак
   • Филе "Карпачо"
   • Кумановско зељанче
   • Ловечка плескавица
   • Чадена сланина - Панцета
   • Чаден свински врат
   • Чаден врат - Буѓола
   • Домашен сув колбас
   • Домашен кулен
   • Домашна шунка
   • Домашен свински пршут
   • Домашен говедски пршут
   • Домашна мортадела
   • Кумановски суџук
   ДОДАТОЦИ
   • Сирење
   • Сирење на скара
   • Пиперка
   • Лепиња
   • Чварки
   • Прженица
   АПЕРИТИВИ
   • Лозова жолта
   • Сковин жолта
   • Марков Манастир
   • Лозова жолта 45%
   • Антика
   • Узо
   • Коњак
   • Шток
   • Вињак
   • Виски
   • Водка
   • Џин
   • Виљамовка
   • Мастика
   • Пелинковец
   ПИВА
   • Скопско
   • Амстел
   • Хајникен
   • Јелен
   • Старопрамен
   • Бекс
   • Кенбах
   • Лашко
   • Даб
   • Туборг
   • Точено Скопско
   • Точено Лашко
   СОКОВИ
   • Кока Кола
   • Швепс
   • Фанта
   • Газоза
   • Пепси
   • Џус
   • Кисела вода
   КАФЕ
   • Труско
   • Еспресо
   • Макијато
   ВИНА
   • Винарија ТИКВЕШ
   • Т`га за југ
   • Александрија
   • Траминец
   • Розе
   • Кавадарка
   • Винарија СТОБИ
   • Мускат Отонел
   • Ризлинг
   • Ркацители
   • Куве
   • Шардоне
   • Пинот ноар
   • Каберне совињон
   • Мерло
   • Антигона
   • Аминта
   • Вранец Виларов
   • Смедеревка
   • Македонско бело
   • Македонско црвено
   • Винарија СКОВИН
   • Шардоне
   • Вранец
   • Мускат
   • Водно бело
   • Наливно бело
   • Наливно црвено
   • Винарија ИЗВОРНО
   • Изворно "БОБО"
   • Изворно "Вранец"
   • Изворно "Мерло"
   ДЕСЕРТИ
   • Баклава
   • Сладолед
   Локација
   Инфо

   Гостилница Корнер

   Адреса: Бранко Богдански Гуцман б.б.
   Веб сајт: http://www.kornerkebapcilnici.com.mk
   Е-пошта: korner.kebapcilnici@yahoo.com
   Места за седење (внатре): 30
   Места за седење (надвор): 30
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 30
   Работно време: 08:00 - 23:00
   Вид на музика: Народна
   Датум на отворање: 01.01.2001
   Посети на web страницата: 9352
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 803
   РЕЗЕРВИРАЈ