Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Пивница/Паб > Скопје

Бар ресторан Колектив

  Галерија:
  Инфо

  Бар ресторан Колектив

  Адреса: 11 Октомври бр. 1
  Е-пошта: kolektiv.skopje@gmail.com
  Места за седење (внатре): 50
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00/24:00
  Вид на музика: Жива музика, Jazz, Retro, Evergreen, Blues, Rock, Live Piano
  Датум на отворање: 04.01.2017
  Посети на web страницата: 2702
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Градски пивски центар во Скопје. Со голем избор на пивски вкусови на високо квалитетните крафт пива од Крафт Пивара Темов. Урбан Скопски локал за уживање во ладно пиво или кафе придружено со голем избор на храна и мезиња во било кое време од денот.

   Локација
   Инфо

   Бар ресторан Колектив

   Адреса: 11 Октомври бр. 1
   Е-пошта: kolektiv.skopje@gmail.com
   Места за седење (внатре): 50
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express,Diners Club
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00/24:00
   Вид на музика: Жива музика, Jazz, Retro, Evergreen, Blues, Rock, Live Piano
   Датум на отворање: 04.01.2017
   Посети на web страницата: 2702
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 549
   РЕЗЕРВИРАЈ