Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Клуб ресторани > Скопје

Ресторан клуб МКЦ

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан клуб МКЦ

  Адреса: Кеј Димитар Влахов б.б.
  Е-пошта: vlatko@clubmkc.com
  Места за седење (внатре): 120
  Места за седење (надвор): 20
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 40
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Bosanova, Smooth jazz, Lounge
  Датум на отворање: 01.01.2010
  Посети на web страницата: 14264
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Клуб и Ресторан, добра лапачка од 08 до 24:00, добро музиче, вечерни настани-концерти на многу интересни бендови и Dj-и (World music, Jazz, Rock, Современа алтернатива, електроника), одлично место за поромоции, приватни журки, видео проекции.

   Понуда на екстра кетеринг услуги.

   Локација
   Инфо

   Ресторан клуб МКЦ

   Адреса: Кеј Димитар Влахов б.б.
   Е-пошта: vlatko@clubmkc.com
   Места за седење (внатре): 120
   Места за седење (надвор): 20
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 40
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Bosanova, Smooth jazz, Lounge
   Датум на отворање: 01.01.2010
   Посети на web страницата: 14264
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 859
   РЕЗЕРВИРАЈ