Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Скопје

Ресторан Киндер Парк

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Киндер Парк

  Адреса: Улица Кеј 13 Ноември 4а, 1000 Скопје
  Веб сајт: http://www.park.mk/kinderpark/
  Е-пошта: info@park.mk
  Места за седење (внатре): 60
  Места за седење (надвор): 60
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 09:00/24:00
  Вид на музика: Амбиентална
  Датум на отворање: 11.25.2015
  Посети на web страницата: 13162
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Мени
  ПОНУДА 1
  • Салати: грчка, макало, занзики
  • Ладно предјадење: кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
  • Топло предјадење: поховани (пирошки, тиквички, кромид)
  • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
  ПОНУДА 2
  • Салати: грчка, макало, занзики
  • Ладно предјадење: кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
  • Топло предјадење: поховани (пирошки, тиквички, кромид)
  • Главно јадење во топли купки: пилешки прсти со сусам, свински ноазети, уштипци со ајдамер
  • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
  ПОНУДА 3
  • Салати: грчка, рукола, руска, макало, занзики
  • Ладно предјадење: пршут, кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
  • Топло предјадење: поховани (пирошки, кашкавал, зденки, тиквички, кромид)
  • Главно јадење во топли купки: растурен пил.ражнич, свински мини увијачи, бомбици со ајдамер
  • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
  ПОНУДА 4
  • Салати: грчка, рукола, цезар, руска, макало, занзики Ладно предјадење: пршут, кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал, пармезан Тапаси: полнети шампињони со моцарела, канапеи со: димен лосос кавијар, канапеи со: моцарела - шери
  • Топло предјадење: поховани (пирошки, кашкавал, зденки, тиквички, кромид)
  • Главно јадење во топли купки: пил. увијачи со сланина, свински медаљоли, телешки ноазети
  • Пецива: ( пармиџана, пита, фурнаринка)
  Детско мени
  • 300 денари по дете ( до 15 деца ) - минимум 10 деца
  • 250 денари по дете ( до 25 деца )
  • 200 денари по дете ( над 25 деца )
  • Детското мени вклучува: тетрапак сокче, пица парче, грицки
  • Славеникот добива: подарок, слики на CD, постојан надзор над децата, покани
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Како една од најголемите игротеки во Скопје нудиме разновидни содржини за деца од сите возрасти. Лавиринтот од 80м2 и двојната трамболина ветуваат одлична забава. За славениците имаме посебен дел а не ги заборавивме и нашите најмали гости за кои обезбедивме катче со многу реквизити. Во игротеката имаме и детска гардероба.

   Нашиот објект е мултифункционален. Располагаме со внатрешна игротека со капацитет од 60 возрасни, 60 деца, летна игротека со капацитет од 50 возрасни и 40 деца како и a la-carte ресторан кој функционира секој ден од 09h-24h со капацитет до 50 гости.

   Стандардизирана, безбедна, концепирана и изработена од страна на професионалци со сертификат усвоен во светски рамки.

   Мени
   ПОНУДА 1
   • Салати: грчка, макало, занзики
   • Ладно предјадење: кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
   • Топло предјадење: поховани (пирошки, тиквички, кромид)
   • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
   ПОНУДА 2
   • Салати: грчка, макало, занзики
   • Ладно предјадење: кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
   • Топло предјадење: поховани (пирошки, тиквички, кромид)
   • Главно јадење во топли купки: пилешки прсти со сусам, свински ноазети, уштипци со ајдамер
   • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
   ПОНУДА 3
   • Салати: грчка, рукола, руска, макало, занзики
   • Ладно предјадење: пршут, кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал
   • Топло предјадење: поховани (пирошки, кашкавал, зденки, тиквички, кромид)
   • Главно јадење во топли купки: растурен пил.ражнич, свински мини увијачи, бомбици со ајдамер
   • Пецива: ( капричиоза, пита, фурнаринка)
   ПОНУДА 4
   • Салати: грчка, рукола, цезар, руска, макало, занзики Ладно предјадење: пршут, кулен, печеница, св.врат, шунка, сирење, млечен кашкавал, пармезан Тапаси: полнети шампињони со моцарела, канапеи со: димен лосос кавијар, канапеи со: моцарела - шери
   • Топло предјадење: поховани (пирошки, кашкавал, зденки, тиквички, кромид)
   • Главно јадење во топли купки: пил. увијачи со сланина, свински медаљоли, телешки ноазети
   • Пецива: ( пармиџана, пита, фурнаринка)
   Детско мени
   • 300 денари по дете ( до 15 деца ) - минимум 10 деца
   • 250 денари по дете ( до 25 деца )
   • 200 денари по дете ( над 25 деца )
   • Детското мени вклучува: тетрапак сокче, пица парче, грицки
   • Славеникот добива: подарок, слики на CD, постојан надзор над децата, покани
   Локација
   Инфо

   Ресторан Киндер Парк

   Адреса: Улица Кеј 13 Ноември 4а, 1000 Скопје
   Веб сајт: http://www.park.mk/kinderpark/
   Е-пошта: info@park.mk
   Места за седење (внатре): 60
   Места за седење (надвор): 60
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 09:00/24:00
   Вид на музика: Амбиентална
   Датум на отворање: 11.25.2015
   Посети на web страницата: 13162
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 588
   РЕЗЕРВИРАЈ