Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Интернационални ресторани > Скопје

Ресторан Капри

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Капри

  Адреса: 1551 БР. 1 Индустриска зона Визбегово,Скопје
  Е-пошта: barokogrub@hotmail.com
  Места за седење (внатре): 200
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски, Албански, Турски, Српски, Германски, Бугарски
  Паркинг: 40
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Датум на отворање: 06.01.2016
  Посети на web страницата: 3898
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Facebook
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Далеку од градската врева, повелете во нашиот ресторан со топол и пријатен амбиент, квалитетна и разновидна храна.

   Погоден за семејни, деловни и други свечености.

   Специјалитети на кујната: ЈАГНЕШКО И ТЕЛЕШКО ПЕЧЕЊЕ.

   Забава за најмалите ЛУЛАШКИ ТОБОГАН ТРАМПОЛИНА.

   Секоја сабота и недела сите ПИЦИ по цена од 180 ден.

   Повелете и уверете се...

   Локација
   Инфо

   Ресторан Капри

   Адреса: 1551 БР. 1 Индустриска зона Визбегово,Скопје
   Е-пошта: barokogrub@hotmail.com
   Места за седење (внатре): 200
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски, Албански, Турски, Српски, Германски, Бугарски
   Паркинг: 40
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Датум на отворање: 06.01.2016
   Посети на web страницата: 3898
   Безжичен интернет пристап (WiFi)
   Социјални мрежи: Facebook


   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 560
   РЕЗЕРВИРАЈ