Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Национални ресторани > Скопје

Ресторан Калабалак Парк

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Калабалак Парк

  Адреса: Наум Наумовски Борче 88 б,Скопје
  Е-пошта: kalabalak.park@gmail.com
  Места за седење (внатре): 90
  Места за седење (надвор): 90
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 5
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Петок и Сабота Акустична Староградска Чалгии
  Датум на отворање: 02.01.2016
  Посети на web страницата: 21502
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Препорачуваме - ново место за боемите во срцето на Градскиот парк во Скопје

   Оние кои уживаат во вкусната храна и прекрасната атмосфера на скопскиот боемски живот веќе сигурно биле гости во градската кафеана Калабалак. Приказната сега продолжува и во Градскиот парк во Скопје. На местото на некогашниот ресторан Скала, од пред неколку дена ноќниот живот на скопските боеми го збогатува кафеаната Калабалак Парк.

   Комплетно реновиран објект според сите стандарди, комплетно затоплена тераса и игротека за најмладите.

   За повеќе детали, посетете ја нивната фан страна.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Калабалак Парк

   Адреса: Наум Наумовски Борче 88 б,Скопје
   Е-пошта: kalabalak.park@gmail.com
   Места за седење (внатре): 90
   Места за седење (надвор): 90
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 5
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Петок и Сабота Акустична Староградска Чалгии
   Датум на отворање: 02.01.2016
   Посети на web страницата: 21502
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 618
   РЕЗЕРВИРАЈ