За Нас

Препорачуваме - ново место за боемите во срцето на Градскиот парк во Скопје

Оние кои уживаат во вкусната храна и прекрасната атмосфера на скопскиот боемски живот веќе сигурно биле гости во градската кафеана Калабалак. Приказната сега продолжува и во Градскиот парк во Скопје. На местото на некогашниот ресторан Скала, од пред неколку дена ноќниот живот на скопските боеми го збогатува кафеаната Калабалак Парк.

Комплетно реновиран објект според сите стандарди, комплетно затоплена тераса и игротека за најмладите.

За повеќе детали, посетете ја нивната фан страна.

Наум Наумовски Борче 88 б

Резервација

веднаш ќе ве поврземе директно со ресторанот

Како работи?

Нашата централа со бројот

02 3085600

ќе ве повика на вашиот мобилен број, од кога ќе одговорите ќе ве поврземе директно со ресторанот.

Овој ресторани не прима online нарачки, No reservations Користете ја услугата Бесплатен повик.

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Детали

Адреса Адреса: Наум Наумовски Борче 88 б
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 90
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 90
Паркинг Паркинг: 5
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична Староградска Чалгии
Отворен на Отворен на: 02.01.2016
Посети Посети: 21041

Понеделник 08:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 08:00 - 00:00 Нема настани

Среда 08:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 08:00 - 00:00 Староградско и Чалгии

Петок 08:00 - 01:00 Квечерина

Сабота 10:00 - 01:00 Староградско и Чалгии

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација