Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Рибни ресторани > Скопје

Гостилница Кај Бабе

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница Кај Бабе

  Адреса: Никола Русински 1-5/7
  Веб сајт: http://www.babe.mk
  Е-пошта: ribna.gostilnica@gmail.com
  Места за седење (внатре): 30
  Места за седење (надвор): 40
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
  Јазици: Англиски, Руски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 09:00/24:00
  Вид на музика: Староградска
  Датум на отворање: 10.17.2015
  Посети на web страницата: 12286
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Facebook
  Локација
  Мени
  СЛАТКОВОДНИ РИБИ
  • ПАСТРМКА 1 КГ ...400 ДЕН
  • КРАП ПРЖЕН 1КГ ...680 ДЕН
  • КРАП ПРЖЕН ПОРЦИЈА 300ГР ...350 ДЕН
  • ОХРИДСКА БЕЛВИЦА 1 КГ ...800 ДЕН
  • ЈАГУЛА 1КГ ПО НАРАЧКА ...800 ДЕН
  • КРАП ПОЛНЕТ 1КГ ...800 ДЕН
  • СОМ 1КГ ...900 ДЕН
  ЗАМРЗНАТИ РИБИ
  • ОСЛИЧ 1КГ...250ден
  • ОСЛИЧ ФИЛЕТА 1КГ...350ден
  • СКУША 1КГ...300ден
  • ГИРИЦИ 400ГР (ФРИТЕЗА)...150ден
  СВЕЖИ МОРСКИ РИБИ
  • ЦИПУРА (ОРАДА) 1КГ...790ден
  • ЛАВРАК (БРАНЦИН) 1КГ...790ден
  • ЛОСОС 1КГ...1100ден
  • СВЕЖА МОРСКА ДИВА РИБА (ПО НАРАЧКА) 1КГ...1 700 ден
  • ЛОСОС СО ПОРТОКАЛ ВО ФОЛИЈА 1 КГ ...1100 ден
  МОРСКИ ПЛОДОВИ
  • ЛИГЊИ (СКАРА) 450ГР...350ден
  • ЛИГЊИ (ПОХОВАНИ) 450ГР...350 ден
  • ШКОЛКИ БУЗАРИ 500ГР...350ден
  • ОКТОПОД КРАК (ПОРЦИЈА)...450ден
  • РАКЧИЊА 1КГ...1 400 ден
  • РАКЧИЊА (БУЗАРА) 1КГ...1 500ден
  ШПАГЕТИ И РИЖОТО
  • РИЖОТО СО СИПА...350ден
  • РИЖОТО СО МОРСКИ ПЛОДОВИ...300 ден
  • РИЖОТО СО ЗЕЛЕНЧУК...200ден
  • ШПАГЕТИ СО ЛОСОС...300ден
  • ШПАГЕТИ СО МОРСКИ ПЛОДОВИ...250ден
  • ШПАГЕТИ СИ РАКЧИЊА ... 350ден
  САЛАТИ
  • КАПРЕЗЕ САЛАТА 400ГР ...250 ДЕН
  • ШОПСКА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
  • ГРЧКА САЛАТА 400 ГР ...120 ДЕН
  • МАКЕДОНСКА САЛАТА 400ГР ... 120 ДЕН
  • МИМОЗА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
  • КОНЗУСКА САЛАТА 400ГР ... 120 ДЕН
  • ДОМАТ САЛАТА 400ГР ... 80 ДЕН
  • КРАСТАВИЦА САЛАТА 400ГР ... 80 ДЕН
  • МЕШАНА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
  • ТАРАТОР 300ГР ... 100 ДЕН
  • МОДАР ПАТЛИЏАН 250 ГР ...100 ДЕН
  • КОФТЕ ОД ТИКВИЦА 250ГР ... 100 ДЕН
  • КОМПИР САЛАТА 250ГР ... 80 ДЕН
  ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
  • МЛЕЧКА 300ГР ... 250 ДЕН
  • ЌОФТЕ ИКРА 250ГР ... 130 ДЕН
  ЧОРБИ
  • РИБНА ЧОРБА 350ГР ... 140 ДЕН
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Секојдневно приготвуваме свежа риба и вкусни морски специјалитети.

   Мени
   СЛАТКОВОДНИ РИБИ
   • ПАСТРМКА 1 КГ ...400 ДЕН
   • КРАП ПРЖЕН 1КГ ...680 ДЕН
   • КРАП ПРЖЕН ПОРЦИЈА 300ГР ...350 ДЕН
   • ОХРИДСКА БЕЛВИЦА 1 КГ ...800 ДЕН
   • ЈАГУЛА 1КГ ПО НАРАЧКА ...800 ДЕН
   • КРАП ПОЛНЕТ 1КГ ...800 ДЕН
   • СОМ 1КГ ...900 ДЕН
   ЗАМРЗНАТИ РИБИ
   • ОСЛИЧ 1КГ...250ден
   • ОСЛИЧ ФИЛЕТА 1КГ...350ден
   • СКУША 1КГ...300ден
   • ГИРИЦИ 400ГР (ФРИТЕЗА)...150ден
   СВЕЖИ МОРСКИ РИБИ
   • ЦИПУРА (ОРАДА) 1КГ...790ден
   • ЛАВРАК (БРАНЦИН) 1КГ...790ден
   • ЛОСОС 1КГ...1100ден
   • СВЕЖА МОРСКА ДИВА РИБА (ПО НАРАЧКА) 1КГ...1 700 ден
   • ЛОСОС СО ПОРТОКАЛ ВО ФОЛИЈА 1 КГ ...1100 ден
   МОРСКИ ПЛОДОВИ
   • ЛИГЊИ (СКАРА) 450ГР...350ден
   • ЛИГЊИ (ПОХОВАНИ) 450ГР...350 ден
   • ШКОЛКИ БУЗАРИ 500ГР...350ден
   • ОКТОПОД КРАК (ПОРЦИЈА)...450ден
   • РАКЧИЊА 1КГ...1 400 ден
   • РАКЧИЊА (БУЗАРА) 1КГ...1 500ден
   ШПАГЕТИ И РИЖОТО
   • РИЖОТО СО СИПА...350ден
   • РИЖОТО СО МОРСКИ ПЛОДОВИ...300 ден
   • РИЖОТО СО ЗЕЛЕНЧУК...200ден
   • ШПАГЕТИ СО ЛОСОС...300ден
   • ШПАГЕТИ СО МОРСКИ ПЛОДОВИ...250ден
   • ШПАГЕТИ СИ РАКЧИЊА ... 350ден
   САЛАТИ
   • КАПРЕЗЕ САЛАТА 400ГР ...250 ДЕН
   • ШОПСКА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
   • ГРЧКА САЛАТА 400 ГР ...120 ДЕН
   • МАКЕДОНСКА САЛАТА 400ГР ... 120 ДЕН
   • МИМОЗА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
   • КОНЗУСКА САЛАТА 400ГР ... 120 ДЕН
   • ДОМАТ САЛАТА 400ГР ... 80 ДЕН
   • КРАСТАВИЦА САЛАТА 400ГР ... 80 ДЕН
   • МЕШАНА САЛАТА 400ГР ... 100 ДЕН
   • ТАРАТОР 300ГР ... 100 ДЕН
   • МОДАР ПАТЛИЏАН 250 ГР ...100 ДЕН
   • КОФТЕ ОД ТИКВИЦА 250ГР ... 100 ДЕН
   • КОМПИР САЛАТА 250ГР ... 80 ДЕН
   ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА
   • МЛЕЧКА 300ГР ... 250 ДЕН
   • ЌОФТЕ ИКРА 250ГР ... 130 ДЕН
   ЧОРБИ
   • РИБНА ЧОРБА 350ГР ... 140 ДЕН
   Локација
   Инфо

   Гостилница Кај Бабе

   Адреса: Никола Русински 1-5/7
   Веб сајт: http://www.babe.mk
   Е-пошта: ribna.gostilnica@gmail.com
   Места за седење (внатре): 30
   Места за седење (надвор): 40
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro,American Express
   Јазици: Англиски, Руски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 09:00/24:00
   Вид на музика: Староградска
   Датум на отворање: 10.17.2015
   Посети на web страницата: 12286
   Безжичен интернет пристап (WiFi)
   Социјални мрежи: Facebook


   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 604
   РЕЗЕРВИРАЈ