За Нас

Во македонскиот дел од рајот, во старата рибарска населба Канео, ве очекува Кај Каневче ресторанот, каде ќе го почувствувате духот на традицијата, семејните вредности, пријателството и меѓупочитта.
Кај Каневче ќе ви понуди незаборавна глетка, пријателска, а професионална услуга, специјално одбрана и вкусно подготвена храна, внимателно селектирани вина и музика која релаксира и се вклопува со тишината на езерото.
Под мотото #кајканевчекакодома, вие сте веќе во својот дом


Кочо Рацин 39 Охрид

Препорачуваме онлајн резервација
* добивате одговор од ресторанот во рок од неколку минути
Добивате: попусти, поени за вредносен ваучер, можност за оценка и коментар

Овој ресторан не прима online резервации, No reservations Јавете се директно во ресторанот

Одберете датум

Одберете термин

Одберете гости

Login

Детали

Адреса Адреса: Кочо Рацин 39 Охрид
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 12
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 50
Паркинг Паркинг: Зона
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Да
Пристапно Пристапно: Не
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Амбиентална
Отворен на Отворен на: 2011
Посети Посети: 2188

Понеделник 10:00 - 00:00 Нема настани

Вторник 10:00 - 00:00 Нема настани

Среда 10:00 - 00:00 Нема настани

Четврток 10:00 - 00:00 Нема настани

Петок 10:00 - 00:00 Нема настани

Сабота 10:00 - 00:00 Нема настани

Недела 10:00 - 00:00 Нема настани

Мени

360° Преглед и Локација

Контакт